Servicii publicitare - alpinism utilitar

Firma de alpinisti utilitari pentru instalare reclame publicitare

Montajul de reclame luminoase sau de panouri publicitare poate fi uneori extrem de dificil datorita inaltime la care acestea pot fi prezentate. Impreuna cu echipa Kreativ Alpin puteti realiza montajul de reclame indiferent daca acestea se gasesc pe cladiri inalte sau panouri publicitare de inaltimi mari.

Lucrari pe care le realizam in domeniul serviciilor publicitare:

Echipa Kreativ Alpin este specializata in alpinism utilitar de servicii publicitare, asigurand o gama larga de servicii specializate:

  • Montaj - demontaj reclame publicitare - Reclamele publicitare prezinta aceeasi particularitate precum geamurile pereti cortina, si anume ca necesita precizie si coordonare, indeosebi la montaj. In ceea ce priveste demontajul, provocarea este asemanatoare cu cea din situatia decopertarii tencuielii, fiind necesara o atentie deosebita la elementele ce se pot desprinde.
  • Aplicare autocolant si window graphic - Colantarea geamurilor si aplicarea de window graphics sunt doua trenduri aflate intr-o continua crestere datorita efectului de personalizare pe care il genereaza. De aceea, ne-am dezvoltat expertiza si atentia la detalii aplicata in aceasta nisa nu doar pentru a obtine rezultatele asteptate de clienti, ci chiar pentru a le depasi asteptarile.
  • Decoruri spatii comerciale - Pentru decorarea spatiilor comerciale, in special a celor de mari dimensiuni, este nevoie de o atenta planificare si o excelenta coordonare a unei echipe de profesionisti, conditii pe care am demonstrate ca le indeplinim cu brio in cazul multor client din portofoliul nostru.
  • Efecte speciale pentru reclame - Filmati o reclama si aveti imaginea unui efect special ce pare complicat de pus in practica? Echipa noastra de profesionisti are experienta necesara pentru a crea o gama foarte larga de efecte special, asa ca nu ezitati sa ne contactati.
  • Montaj banner mesh poliplan - Afisarea bannerelor si reclamelor de mari dimensiuni si la mari inaltimi sunt printre solicitarile cele mai frecvente pe care le primim din partea clientilor nostri. Indiferent de tipul de suprafata, reusim intotdeauna sa gasim cele mai eficiente solutii pentru nevoile dumneavoastra.