Scenotehnica alpinism utilitar

Firma de alpinisti utilitari pentru scenotehnica

Serviciile noastre de alpinism utilitar sunt nelimitate, echipa noastra fiind specializata pe diverse domenii iar scenotehnica este unul dintre ele. Pentru aparatii speciale, montajem suport tehnic la inaltime, Kreativ Alpin este un partener de incredere.

Lucrari pe care le realizam in domeniul scenotehnicii:

Echipa Kreativ Alpin este specializata in alpinism utilitar de scenotehnica, asigurand o gama larga de servicii specializate:

  • Montaj - demontaj motoare si palane - Indiferent ca vorbim despre palane manuale, electrice sau pneumatice, cu lant sau cu levier, si indiferent de tipul de motor pe care doriti sa il montati ori sa il demontati, echipa Kreativ Alpin dispune de toate instrumentele si cunostintele necesare pentru a veni in intampinarea necesitatilor dumneavoastra.
  • Reglaje de lumini - Pentru o iluminare adecvata a unei fatade, a unei scene sau a oricaror elemente pe care doriti sa le evidentiati prin intermediul luminilor, va recomandam ajustarea profesionala a proiectoarelor sau a corpurilor de iluminat pe care le folositi, astfel incat sa nu intampinati dificultati neprevazute.
  • Liftare echipamente - In cazul in care trebuie sa urcati diverse echipamente la un anumit etaj al unei cladiri ori pe acoperis, insa configuratia acestor echipamente nu va permite urcarea lor prin interiorul cladirii (pe scari sau cu liftul), va stam la dispozitie pentru a le urca prin exteriorul cladirii.
  • Aparitii speciale in timpul show-ului - Organizati un spectacol si doriti sa impresionati audienta printr-una sau mai multe aparitii speciale de tipul unei persoane care zboara sau care pica din cer ori alte asemenea efecte? Lasati-va imaginatia sa zburde, iar pe noi lasati-ne sa punem in scena regia dumneavoastra.
  • Suport tehnic la inaltime - Suntem pregatiti sa facem fata oricaror provocari de asistenta tehnica la inaltime si sa executam orice instructiuni incredintate pentru a pune in aplicare orice plan ethnic.