0764.344.844 office@kreativalpin.ro

Despre noi

Home Despre noi

Kreativ Alpin este o societate specializata in serviciile de lucru in coarda la inaltime. Detinem o echipa tanara, dinamica si creativa de alpinisti utilitari care este atestata pentru lucrari de alpinism utilitar. Avem implementate o serie de tehnici noi construite in urma experientei pe care o detinem.

Suntem dispusi in permanenta la noi proiecte si provocari ce vin din partea dumneavoastra. Principalul si unicul nostru scop este de a demara si finaliza un proiect in deplina siguranta. De aceea, atat pentru clientii nostri, cat si pentru angajati si alte terte persoane implicate in proiectele noastre, siguranta este pe primul loc.

Promptitudine

Una dintre trasaturile caracteristicii societatii noastre si a unei colaborari cu clientii nostrii este promptitudinea.Raspundem cu rapiditate cerintelor clientilor nostrii si dam dovada de seriozitate cand vine vorba de constituirea unui proiect nou.

Profesionalism

Doua cuvinte care definesc profesionalismul sunt munca si seriozitatea.Ne-am straduit tot timpul sa nu ne abatem de la munca indiferent cat de grele au fost piedicile si am reusit sa tratam cu seriozitate fiecare client si impliciti proiect.

Siguranta

Principalul si unicul nostru scop este de a demara si finaliza un proiect in deplina siguranta. De aceea atat cat pentru clientii nostrii cat si pentru angajatii nostrii si alte terte persoane care sunt implicate in proiectele noastre siguranta este pe primul loc.

 

 

Suna acum