Montaje alpinism utilitar

Firma de alpinisti utilitari pentru montaje

Atunci cand aveti de efectuat montaje la inaltime, Kreativ Alpin este partenerul ideal. Impreuna cu noi puteti efectua diferite montaje, indiferent de dificultate.

Lucrari pe care le realizam in domeniul montajelor:

Echipa Kreativ Alpin este specializata in alpinism utilitar de montaje, asigurand o gama larga de servicii specializate:

  • Montaj - demontaj structuri metalice - Structurile metalice se remarca prin greutatea ansamblurilor ce trebuie montate ori demontate, greutate care determina angrenarea unei intregi echipe si coordonarea impecabila a membrilor acesteia.
  • Montaj sisteme paratrasnet - In cazul in care cladirea dvs este una inalta ori este situata intr-o zona afectata frecvent de descarcari electrice, pentru a evita incendiile si electrocutarea ce ar putea fi cauzate de trasnetele care lovesc direct cladirea, va recomandam instalarea unui paratrasnet ce va directiona electricitatea descarcata de trasnet in pamantul de sub cladire.
  • Montaj sisteme de sprinklere - Incendiile reprezinta unul dintre principalele riscuri pentru distrugerea cladirilor, dar mai ales pentru pierderea vietilor celor care isi desfasoara activitatea in cladirile cu pricina. Sistemele de sprinklere (stropitori) sunt usor de instalat, iar avantajele montarii sunt de departe foarte importante pentru toti oamenii din cladire, siguranta fiind una dintre cele mai puternice dorinte.
  • Montaj tubulaturi de ventilatie - Tubulatura de ventilatie este deseori incurcata si dificil de executat. Nu si pentru noi. Ne luam angajamentul sa montam tubulatura de ventilatie intr-un mod ireprosabil si in cel mai scurt timp, operativitatea fiind trasatura noastra definitorie.
  • Montaj antene si suporti - Antenele si suportii sunt o categorie aparte de elemente datorita functiilor pe care le indeplinesc si conexiunii cu dispozitivele din interiorul cladirii, insa echipa noastra are experienta necesara pentru a gestiona montajul oricarui tip de antena, respectiv al oricarui tip de suport.