Intretinere si curatare fatade alpinism utilitar

Firma de alpinisti utilitari pentru curatare fatade

Deseori se intampla ca anumite cladiri din sticla sau cu o fatada pretentioasa sa necesite curatare sau intretinere. Indiferent ca vorbim de blocuri de locuinte sau cladiri de birouri sau de firme, Kreativ Alpin va ofera servicii la inaltimea asteptarilor.

Lucrari pe care le realizam in domeniul intretinerii fatadelor:

Echipa Kreativ Alpin este specializata in alpinism utilitar de intretinere si reparatii fatade, asigurand o gama larga de servicii specializate:

  • Spalare geamuri - Pentru ca aspectul estetic nu este cu nimic mai prejos decat aspectul tehnic, va oferim servicii profesionale de curatare a fatadelor la cele mai inalte standarde. Pentru un mediu de lucru optim si pentru a crea o impresie buna vizitatorilor cladirii dumneavoastra, va recomandam spalarea periodica a geamurilor care inevitabil se vor murdari, mai ales in urma ploilor si ninsorilor.
  • Curatare diverse suprafete - Indiferent de tipul de suprafata si de tipul de depunere (ulei, lavabil, vopsea etc.), va garantam curatarea acestor depuneri astfel incat sa redam aspectul proaspat al suprafetei afectate.
  • Aspirare depuneri de praf - Depunerile de praf nu doar ca sunt neplacute din punct de vedere estetic din exteriorul cladirii, dar sunt si nocive pentru cei care isi desfasoara activitatea in interiorul cladirii in situatiile in care sunt deschise geamurile sau exteriorul comunica cu interiorul (ex. prin intermediul aerului conditionat ori al altor tipuri de sisteme de ventilatie).
  • Decapare si lustruire - Cand fatada unei cladiri prezinta elemente metalice, se intampla des ca aceste suprafete sa oxideze ori sa sufere modificari de aspect prin contactul cu anumiti agenti (ex. grasimi, vopseluri). Echipa Kreativ Alpin nu doar ca va decapa straturile straine, ci va lustrui suprafetele metalice pentru a reda aspectul de nou al fatadei cladirii dumneavoastra.
  • Curatare prin presiune cu jet de apa - Indepartarea anumitor substante si reziduri, mai ales in cantitati mari, va necesita in primul rand aplicarea unui jet de apa sub presiune si ulterior curatarea sau lustruirea suprafetelor pentru a obtine rezultatele dorite.