Despre noi - Kreativ Alpin

Firma alpinism utilitar Bucuresti

Kreativ Alpin este o societate specializata in serviciile de lucru in coarda la inaltime. Detinem o echipa tanara, dinamica si creativa de alpinisti utilitari care este atestata pentru lucrari de alpinism utilitar. Avem implementate o serie de tehnici noi construite in urma experientei pe care o detinem.

Suntem dispusi in permanenta la noi proiecte si provocari ce vin din partea dumneavoastra. Principalul si unicul nostru scop este de a demara si finaliza un proiect in deplina siguranta. De aceea, atat pentru clientii nostri, cat si pentru angajati si alte terte persoane implicate in proiectele noastre, siguranta este pe primul loc.

Una dintre trasaturile caracteristicii societatii noastre si a unei colaborari cu clientii nostrii este promptitudinea.Raspundem cu rapiditate cerintelor clientilor nostri si dam dovada de seriozitate cand vine vorba de constituirea unui proiect nou.
Doua cuvinte care definesc profesionalismul sunt munca si seriozitatea.Ne-am straduit tot timpul sa nu ne abatem de la munca indiferent cat de grele au fost piedicile si am reusit sa tratam cu seriozitate fiecare client si impliciti proiect.
Principalul si unicul nostru scop este de a demara si finaliza un proiect in deplina siguranta. De aceea atat cat pentru clientii nostrii cat si pentru angajatii nostrii si alte terte persoane care sunt implicate in proiectele noastre siguranta este pe primul loc.

Partenerul tau de incredere in

ALPINISM UTILITAR

Kreativ Alpine este una dintre cele mai profesioniste companii
din Romania din domeniul alpinismului utilitar.
Ne ridicam la cele mai inalte standarde de siguranta prin metode rapide si sigure.

Ultimele proiecte de lucru la inaltime realizate

Ne desfasuram activitate in diferite domenii care necesita lucrul la inaltime, printre care constructii si industrial, publicitate sau intretinere.

Clienti Kreativ Alpin

In peste 5 ani de activitate, am avut placerea de a colabora cu o multitudine de clienti, cu totii la fel de importanti pentru noi, pe diferite proiecte de alpinism utilitar.